Studiepillen er designet specifikt til at gavne unge med en travl hverdag og give dem det nødvendige boost, i et format som er lettilgængeligt og bekvemt.

citatskribent

Studiepillen indeholder flere ingredienser, som bl.a. har til formål at gavne:

  • Energiniveauet – få et boost i din hverdag.
  • Fordøjelsen – flere af ingredienserne påvirker dit mave-tarmsystem.
  • Overskuddet – kom godt i gang med dagen, ugen og året!

Det siger familien

Når du bliver en del af Nurus familie, er vi sikre på at du vil elske vores kosttilskud lige så højt som f.eks. Signe, Magnus og Johanne:

Studiepillen er perfekt til mig, da jeg hverken kan lide kaffe, ingefær eller hvidløg, men naturligvis gerne vil mærke de gavlige effekter af sådanne naturlige ingredienser.

Signe

For Signe er Studiepillen en erstattning for den “grimme” smag, fra nogle produkter vi ved andre elsker, når hun får sit daglige kosttilskud. Andre foretrækker dog at bruge pillerne mere sporadisk, som f.eks. Magnus her:

Studiepillen er god når man lige skal peppes op før en date eller se familien. Det dur ik’ man er træt og så bare lige et glas vand og en tablet, så er man klar til et par timer.

Magnus

Magnus bruger Studiepillen, som en måde at kunne give sig selv 100% når det virkelig gælder for ham. Det samme gælder Johanne, som dog står med en anden udfordring:

Jeg er en af dem, som skal bruge lang tid på at lære noget og så bliver det nogle lange nætter fra tid til anden. Med studiepillen kan jeg holde vågen og få læst det jeg skal.

Johanne

Som du nok kan se, så er det meget forskelligt hvordan vi i familien Nuru får mest ud af vores kosttilskud.

Bestil nu og smid kaffen fra dig, bliv frisk til den store dag eller få læst lektierne.